FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Vol, reserve inschrijving mogelijk
Flevum
Flevum

Samenwerkingslunch

In samenwerking met Manuel Carillio van Modus Operandi bieden wij een speciale drieluik Leadership trainingen aan op 21 februari, 19 maart en 18 april.

StandOut Leadership Coaching  
FOR MOVERS AND SHAKERS   

Binnen Standout Leadership werken we samen met gedreven ondernemers die klaar zijn om de volgende stap te zetten. Ze willen een grotere impact, meer vrijheid en betere resultaten realiseren.
Ondernemers die kiezen voor deze aanpak zijn bereid om afscheid te nemen van beperkende overtuigingen en brutaal eerlijk te zijn naar zichzelf en hun omgeving.

Om dit te bereiken vragen we commitment om het verschil te maken. Zonder voldoende lef, zonder ijzeren discipline en zonder radicale effectiviteit gaat het gewoon niet gebeuren.

Met de juiste instelling en focus maken ze flinke meters en worden prestaties stap voor stap opgerekt. Niet werkende patronen worden doorbroken en resultaten doelbewust gerealiseerd.

Verleg je grenzen en Stand Out!

Werkwijze:
Middels 3 gratis workshops/sessies gaan we eerlijk kijken naar waar je nu werkelijk staat en wat dat tot nu toe heeft opgeleverd. We gaan ook kijken naar wat je moet overwinnen om jouw gestelde doelen werkelijk te realiseren.

Meld je nu aan.

LET OP: Deelname is automatisch voor alle 3 de sessies!

Datum / tijd

Van: 21/02/2019 - 12:00
Tot: 21/02/2019 - 14:00

Locatie

Westcord Hotel
Delft

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: