FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum

Kennislunch

Tijdens de Flevum Kennislunch ontmoet u maximaal 14 uiteenlopende functionarissen uit het bedrijfsleven, branche breed. Onder het genot van een heerlijke lunch, worden uiteenlopende onderwerpen besproken. Vaak onder leiding van een enthousiaste spreek(ster).

Thema meeting: Voeding en leeftstijl

2019; De beste wensen! Regelmatig horen wij; Wat zijn jouw goede voornemens, oh nee doelen, voor het komende jaar? En nogal eens gaat het dan over een gezondere leefstijl. Heb jij dit ook als doel? Kom dan naar deze interactieve lunchmeeting in Den Haag over voeding en leefstijl.

Hoe houd jij jezelf fit en gezond? Of wat doe jij om nog fitter en gezonder te worden? Misschien is (over)gewicht een issue, vermoeidheid in het algemeen of heb je moeite met ontspanning? Wellicht heb je moeite om uberhaupt in beweging te komen?

Tijdens deze gezonde netwerklunch gaan we in op de rol van voeding en hoe we onszelf hierin voor de gek houden. Wat is gezond en hoe zorg je er voor dat je fit blijft of fitter wordt? Het is allemaal te beïnvloeden door de keuze van je voeding, je beweging, ontspanning en de juiste mindset.

Margriet den Hartog (Bailine Rijswijk - praktijk voor voedingsadvies en krachttraining) en Gemma van Steekelenburg (alles anderZ – verandering realisatie & verankering) gaan met jullie op interactieve wijze onderzoeken wat er nodig is om die gezonde leefstijl op te pakken of verder uit te diepen. 

Onze gastvrouw is Gemma van Stekelenburg van Alles Anderz
Frank Schouten is uw tafelvoorzitter tijdens deze meeting.
 

Datum / tijd

Van: 30/01/2019 - 12:00
Tot: 30/01/2019 - 14:00

Programma

11:45 Ontvangst
12:00 Start Netwerklunch en korte introductie
12:15 Start programma spreek(ster)
14:00 Einde bijeenkomst

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button als u deze Kennislunch wilt bijwonen.
 

Locatie

Manege de Eendenooi
Den Haag

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: