FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | De omnichannel commerce strategie van Intergamma

Met digitale middelen de klantreis verbeteren, beleving toevoegen én tegelijkertijd nieuwe businesswaarde creëren. Dát is de ambitie van Intergamma, moederbedrijf van Karwei en Gamma. Om hieraan invulling te geven is Lieke Luttmer in 2015 aangesteld als Director eCommerce. Met haar team onderzoekt zij waar klanten behoefte aan hebben en wat hun verwachtingen zijn. Met deze inzichten ontwikkelt zij de digitale strategie en bijbehorende omnichannel klantproposities. Door de klant centraal te stellen haalt Intergamma optimaal resultaat uit haar online kanaal en transformeert zij van traditionele retailer naar een serviceorganisatie.

Tijdens haar presentatie neemt Lieke u mee in de verandering van haar organisatie. Aan de hand van concrete voorbeelden laat zij zien hoe zij met haar team effectief verbinding tussen het online en het offline kanaal legt en daardoor veel beter in staat is om een volledig klantprofiel te ontwikkelen. Ook de potentie van nieuwe technologieën wordt daarbij onderzocht. Zo wordt machine learning ingezet om cross-selling te optimaliseren. En met resultaat: het percentage is verdrievoudigd.
 

Datum / tijd

Van: 22/01/2019 - 17:30
Tot: 22/01/2019 - 20:30

Locatie

De Heeren van Montfoort
Montfoort

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: