FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | De digitale workforce

De digitale workforce

De samenwerking tussen de CIO en HR Directeur

 

Efficiënt gebruik van IT-systemen biedt overduidelijke voordelen: hogere productiviteit, lagere kosten en snellere innovatie. Helaas blijkt de implementatie van nieuwe systemen voor veel bedrijven een uitdaging. Veelal stuiten nieuwe systemen op onbegrip bij de workforce en blijven de voordelen van nieuwe IT-systemen onderbelicht. Eenmaal geïmplementeerd blijkt het merendeel van de workforce suboptimaal met de systemen om te gaan. Eén van de belangrijkste rollen bij een digitale transformatie is derhalve die van de HR directeur. Alleen door strategisch de verbinding tussen people (HR) en technology (CIO) te leggen, kan een implementatietraject goed worden uitgevoerd.

Tijdens deze bijzondere sessie voor CIO’s, CTO’s, CDO’s en HR Directeuren gaat u, aan de hand van de case van de Rabobank, de dialoog aan over hoe u gezamenlijk digitale transformatie in uw organisatie tot een succes kunt maken. Laat u inspireren!

Sprekers
Kiki van den Berg, Executive Vice President HR en André van der Linden, Head of IT Infrastructure & Executive Vice President bij Rabobank

Tevreden klanten staat bij iedere onderneming hoog op de lijst en dat ‘happy customers’ het gevolg zijn van ‘happy people’ weet ook iedereen. Daarom bestaat één van de vier pilaren binnen de Rabobank visie uit ‘empowered people’. Optimaal samenwerken, elkaar weten te vinden en alle relevante informatie tot je beschikking hebben zijn belangrijke ingrediënten hiervoor. Dit is de reden dan binnen Rabobank HR en IT samen aan de slag zijn gegaan met de uitrol en adoptie van Office365. Het gezamenlijk optrekken bij de adoptie van Office365 heeft de brug geslagen tussen de technische implementatie vanuit IT en de cultuurverandering vanuit HR.
 

Datum / tijd

Van: 22/01/2019 - 17:30
Tot: 22/01/2019 - 20:30

Locatie

Restaurant 't Amsterdammertje
Loenen aan de Vecht

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: