FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Customer Engagement Network Netherlands: de customer engagement strategie van Philips

Sprekers


Geert Christiaansen, Senior Director Design Innovation bij Philips Design en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor het design innovatieprogramma en strategische relaties, waarbij hij de creatieve kracht van Philips Design koppelt aan bedrijven binnen en buiten Philips. Tijdens dit diner spreekt over de samenwerkingen die Philips aangaat met klanten in de zorgsector. Gedurende de avond laat Geert zien hoe design thinking gebaseerde methodologieën worden gebruikt om klanten te helpen om op een kostenefficiënte manier betere zorg te leveren. In de klantsessies spelen triggers over hoe de gezondheidszorg er mogelijk uit komt te zien een belangrijke rol. Het Experience Lab van Philips laat een aantal van deze triggers in de vorm van toekomstconcepten en scenario's zien.

Cecilia Brenner is Creative Director Digital bij Philips Design en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor het digitale marketingprogramma. Zij is tevens de wereldwijde competentie-lead voor digitale gebruikerservaringen. Tijdens haar presentatie laat Cecilia aan de hand van een aantal praktijk voorbeelden zien hoe Philips customer engagement verhoogt. Een aantal methodologieën worden belicht waarbij een combinatie van snel prototypen en valideren de spil vormen. Philips past deze methodologieën toe in onder andere een Growth Lab en een Marketing Lab. Cecilia zal de werking van deze labs uitleggen en de eerste resultaten delen. Aansluitend gaat zij graag de dialoog met u aan.
 

Datum / tijd

Van: 13/12/2018 - 18:00
Tot: 13/12/2018 - 20:30

Locatie

High Tech Campus
Eindhoven

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: