FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | Future of IoT

Tien tot twintig miljard ‘Things’ zijn momenteel verbonden met het internet – een aantal dat naar verwachting is verdubbeld in 2020. De kunst is om de verbinding tussen sensoren, apparaten en mensen om te zetten in waardevolle informatie voor uw bedrijf. Maar hoe? Hoe zorgt u ervoor dat IoT meer wordt dan alleen een buzzword en daadwerkelijke business value genereert? Technologie en tools dragen daaraan bij, het succes zit echter ook in de schaalbaarheid en de vraag of de organisatie snel genoeg de juiste business capaciteiten kan ontwikkelen. Alleen zo kunt u IoT vertalen naar concrete waarde en creëert zij kansen voor business model innovatie. Gedurende deze avond zullen wij een open gesprek aangaan met stakeholders op het gebied van IoT en samen in discussie gaan over hoe deze markt ontgonnen kan worden.

Joost van der Velden, CEO Remoticom.
In 2050 woont zeventig procent van de wereldbevolking in steden. Steden moeten hierdoor in hoog tempo digitaliseren om de problemen van morgen het hoofd te kunnen bieden. Het Internet of Things speelt hierin een belangrijke rol. Het bedrijf Remoticom ontwikkelt en produceert oplossingen om steden ‘slimmer’ te maken. Zij bouwt intelligente sensoren en systemen voor onder andere verlichting, parkeren, verkeer, energie en beveiliging. De organisatie werd in juni dit jaar door het MKB uitgeroepen tot één van de meest innovatieve bedrijven van Nederland.

De oorzaak van de snelle groei en het succes ligt volgens Joost in het aangaan van slimme partnerships. Hij werkt aan een compacte en wendbare organisatie, die mee kan bewegen in een snel veranderend speelveld. De organisatie investeert volop in lange termijn relaties die een wereldwijde uitbreiding mogelijk maken. VodafoneZiggo is één van die strategische partners. Echt innovatief zijn gaat volgens Van der Velden namelijk niet alleen over producten of diensten. Juist in de samenwerking met klanten en partners wordt het verschil gemaakt. Omdat het bedrijf de IoT oplossingen bouwt is het in staat de marktontwikkelingen rond IoT goed in kaart te brengen en organisatievraagstukken te vertalen naar een concrete (product)oplossing. Tijdens zijn presentatie schetst Joost zijn visie op de toekomst van IoT en gaat hij met u het gesprek aan over de next steps in IoT

Ronnie Overgoor, dé trendwatcher van ondernemend Nederland.
De zakenwereld verandert in een rap tempo: we printen 3D, robots komen eraan en alles is met elkaar verbonden via het IoT. Hoe zorgen we er als ondernemers voor dat we succesvol zijn en blijven? En welke mindset is daarvoor nodig? In een wervelend optreden neemt Ronnie Overgoor u mee langs de grootste trends die op dit moment op het gebied van IoT plaatsvinden en hij helpt u om deze nieuwe technologieën in de juiste context te plaatsen. Welke eigenschappen heeft u nodig om succesvol te zijn, maar vooral ook om succesvol te blijven?

Datum / tijd

Van: 11/12/2018 - 18:00
Tot: 11/12/2018 - 20:30

Locatie

VodafoneZiggo Experience Centre
Utrecht

Speciaal geschikt voor

Stakeholders rondom IoT

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: