FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | Connectiviteit in de toekomst

CEO Vision Dinner

Connectiviteit in de toekomst - De visie van Connexxion

 

De mobiliteitsmarkt is enorm in beweging. De consument krijgt nieuwe mogelijkheden en stelt nieuwe eisen aan vervoer. Zij verwacht zelf de reistijden en vervoersmiddelen te kunnen kiezen. Concepten als Mobility as a Service (MaaS) en zelfrijdende voertuigen zijn dan ook de toekomst. Tegelijkertijd speelt duurzaamheid een steeds grotere rol en is Zero Emissie het uiteindelijke doel. Deze veranderingen zorgen ervoor dat vervoersbedrijven een grote transitie moeten maken en daarvoor is daadkrachtig leiderschap noodzakelijk.

Spreker
Bart Schmeink, voorzitter Raad van Bestuur Connexxion Holding en lid van Executive Committee van Transdev Group (aandeelhouder Connexxion).

Volgens Bart zit Connexxion gevangen in haar eigen businessmodel: ze rijdt met bussen langs bushaltes om te kijken of daar passagiers staan te wachten. Dit terwijl de consument uitstekend in staat is om de wijze waarop zij zich van a naar b vervoert zelf te regelen. Connexxion speelt hier dan ook op in met MaaS concepten zoals de deeltaxi-dienst BrengFlex als onderdeel van het openbaar vervoer. Ook heeft Connexxion de grootste elektrische busvloot van Europa waarmee zij de transitie richting zero emissie heeft ingezet.

In een steeds veranderende wereld moeten nieuwe businessmodellen gecombineerd worden met oude thema’s. Waar Connexxion van oudsher een business to government bedrijf is (concessies winnen en uitvoeren) beweegt zij zich steeds meer richting de eindklant (de reiziger). Tijdens zijn presentatie neemt Bart u mee in de reis van zijn organisatie om in een snel veranderende wereld, daadwerkelijk toekomstbestendig te zijn. Hij wil graag weten welk leiderschap nodig is om deze transitie tot een succes te maken.
 

Datum / tijd

Van: 06/12/2018 - 18:00
Tot: 06/12/2018 - 20:30

Locatie

Connexxion
Amstelveen

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: