FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | De ambitie van Nuon: twee miljoen unieke klantervaringen

Jorissa Neutelings, Director Digital Development bij Nuon.

Nuon bevindt zich in een competitieve markt. Prijsvechters en 100% groene leveranciers zorgen voor toenemende concurrentie en welkomstkortingen en -cadeaus zijn voorbeelden van de slag om de consument. Om de concurrentie het hoofd te bieden en de consument voor zich te winnen zet Nuon zwaar in op klanttevredenheid en klantbeleving.

De focus op de klant loopt door in alle gelederen van het bedrijf: van commerciële campagnes tot en met de klachtafhandeling, en van de fysieke wereld tot de digitale kanalen. De ultieme ambitie van Nuon is om iedere klant – en dat zijn er op dit moment twee miljoen – een unieke customer experience te bieden. Jorissa is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de digitale strategie en digitale kanalen (website, app en mobile). Daarmee heeft zij een belangrijke rol in de realisatie van Nuon’s ambitie. Immers, het ontginnen van de enorme hoeveelheid aan data over al deze kanalen, is essentieel voor het creëren van unieke klantervaringen. Met de informatie die daarin besloten ligt stelt Jorissa haar organisatie in staat de effectiviteit van marketing campagnes te vergroten, klantcontact te personaliseren én nieuwe producten te ontwikkelen die aansluiten bij de klantbehoefte.

Tijdens haar presentatie neemt Jorissa u mee in haar digital roadmap en laat zij zien hoe zij invulling geeft aan de transitie richting een klant- en datagedreven organisatie. Daarbij gaat zij niet alleen in op de technologische middelen die daarvoor nodig zijn (waaronder cloud), maar staat zij ook stil bij de organisatorische uitdagingen. Zo is het van groot belang om digibewustzijn onder werknemers te vergroten. Dat vraagt om een andere mindset. Jorissa fungeert daarom tevens als als digimentor voor alle online projecten.

De voorzitter van deze avond is Bert Meerstadt. In zijn loopbaan was hij onder meer CEO bij Nederlandse Spoorwegen en Lid Raad van Commissarissen bij ABN AMRO.
 

Datum / tijd

Van: 27/11/2018 - 18:00
Tot: 27/11/2018 - 20:30

Locatie

Restaurant 't Amsterdammertje
Loenen aan de Vecht

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: