FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Inspiratie Workshop 365 dagen Klanthousiasme

Spreker: Auteur Feike Cats - Houden van Klanten

Klanthousiasme is de overtreffende trap van Klanttevredenheid. Het voelt positief en brengt een glimlach op het gezicht. Collega's en Klanten merken dat. Iedereen weet dat medewerkers die het naar hun zin hebben, beter presteren. Plezier is de basis voor Klanthousiast werken. Vreemd genoeg staat dat in weinig in bedrijfs- en afdelingsplannen.

Enthousiaste Klanten vertellen door en komen graag bij uw organisatie. Net zoals enthousiaste medewerkers graag bij de organisatie blijven en hun enthousiasme uitstralen richting Klanten, Burgers en/of patiënten.

Enthousiasme is iets heel anders dan tevreden. Waarom gebruikt dan vrijwel iedereen in Nederland het woord "Klanttevredenheid"? Wie in staat is om het enthousiasme van medewerkers en Klanten te verhogen, gaat het een stuk makkelijker krijgen. De titel van de presentatie geeft precies aan wat het doel is: 365 dagen Klanthousiasme bieden. Elke dag een tip om geïnspireerd te blijven, door te pakken en plezier te maken.

Feike Cats mag bij menig organisatie over de vloer komen en bespeurt dat er (te) veel naar de geëigende paden wordt gekeken. Het is soms behoorlijk lastig om te helicopteren en écht Klantgericht te handelen. Tijds-, controle- en omzetdruk zijn daarvoor de grootste "vijanden".

Wie in staat is om het enthousiasme van medewerkers en Klanten te verhogen, gaat het een stuk makkelijker krijgen.

Laat u 365 dagen inspireren op het gebied van Klanthousiasme. En ga er mee aan de slag. Met veel enthousiaste Klanten en collega's als resultaat. Tel uit uw winst!

Een workshop/presentatie 365 dagen Klanthousiasme van Feike Cats staat garant voor veel energie, enthousiasme, humor en bereidheid tot verandering! Aan de (Klanthousiasme)slag!

Laat u inspireren!

graag tot ziens op 21 november 2018
 

Datum / tijd

Van: 21/11/2018 - 15:30
Tot: 21/11/2018 - 18:00

Locatie

Lumen Hotel & Events Zwolle (PEC Zwolle Skybox)
Zwolle

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: