FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Vol, inschrijven niet mogelijk
Flevum
Flevum

Directeuren Afternoon

Doelen stellen en behalen : hoe zorg ik , in tijden van deze snelle adhoc cultuur, dat ik naast korte ook mijn lange termijn doelen (prive en zakelijk) kan realiseren

Hebben we doelen gesteld voor het komend jaar? De komende 5 jaar? We willen allemaal frustratie voorkomen en er niet over een aantal jaar achter komen dat je je dromen hebt laten varen.

“ Ik heb een groei van mijn bedrijf voor ogen van 40% in de komende 5 jaar. Ook wil ik een goede scheiding tussen prive en werk houden.’
Maar hoe behaal je die doelen? Zijn de doelen concreet genoeg? Wat moet je ervoor doen of laten? Hoe bereik je dat?

We gaan met zijn allen onder de loep nemen of de gestelde doelen haalbaar zijn? Staan er concrete activiteiten in de agenda om die droom haalbaar te maken? Deel in deze sessie in de jarenlange ervaring van de ondernemers (deelnemers) en MMcenter, en ga naar huis met concrete tips om nu wel die doelen te gaan behalen.

Onze spreekster is Marjanka Aalders van MMCenter
Uw tafelvoorzitter is Frank Schouten 

Datum / tijd

Van: 15/11/2018 - 15:45
Tot: 15/11/2018 - 18:00

Locatie

OGER
Rotterdam

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: