FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | Data gedreven energysector: smart grids, IoT & AI

IoT: van pilots naar integrale aanpak

Wat kunt u leren van de case van KLM?
   
Spreker: Rogier van Beugen, Director Innovation & Venturing bij KLM

‘Hoe kunnen we betere service leveren met alles wat we leren uit data en hoe kunnen we een effectiever en efficiënter bedrijf worden?’ Dat is de vraag die KLM zichzelf stelt en waar zij middels IoT antwoord op zoekt. Waar IoT in het verleden voornamelijk werd toegepast in pilots op verschillende afdelingen, heeft Rogier de taak om te zorgen dat IoT in de gehele organisatie end-to-end en consistent wordt geïmplementeerd. Hiertoe heeft hij het IoT@Scale project opgezet met als uiteindelijke doel deze toepassingen in de gehele organisatie te realiseren. Tijdens zijn presentatie neemt Rogier u mee in de wijze waarop hij IoT integraal in de organisatie uitrolt. Daarbij gaat hij in op de technologische en – vooral – de organisatorische kansen en uitdagingen die hierbij komen kijken. Want hoe krijg je betrokken werknemers op één koers en hoe stap je af van pilots en maak je IoT een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering?
 

Datum / tijd

Van: 13/11/2018 - 17:30
Tot: 13/11/2018 - 20:30

Locatie

De Heeren van Montfoort
Montfoort

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: