FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Vol, reserve inschrijving mogelijk
Flevum | Director's Challenge | Blockchain, from Proof of Concept to Real World

Director's Challenge | Blockchain, from Proof of Concept to Real World Solutions

Tijdens deze sessie zal Blockchain specialist, trainer en spreker Badreddine Tazrouti, die als een van de eerste studenten in Nederland zijn scriptie over dit onderwerp heeft mogen schrijven, ingaan om de laatste trends en ontwikkelingen in Blockchain land, voorbeelden van werkende Blockchain toepassingen tonen, en een aantal lessen bespreken van Blockchain implementatie projecten.

Het vertrouwen in grote centrale organisaties en instellingen zoals banken, technologiebedrijven en overheden staat onder druk. In de digitale wereld werken zij vaak vertragend, rekenen hoge kosten (bijv. voor internationale transacties) en wordt hun toegevoegde waarde daarom steeds vaker betwijfeld.

De Blockchain, het grootboek van Bitcoin en verschillende andere cryptocurrencies, zorgt ervoor dat essentiële taken van ‘vertrouwde derde partijen’, ook wel ‘trusted third parties’, geautomatiseerd kunnen worden. Dit gebeurt door het gebruik van sterke wiskundige formules, binnen een samenwerking/netwerk van ketenpartijen.

De potentie van deze technologie is groot, en kan grote veranderingen teweegbrengen. Het begin van deze transformatie is ingezet: Blockchain is here to stay. Steeds meer overheden, corporates en startups zien kansen om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen.

Echter zijn er veel uitdagingen die overwonnen moeten worden, voordat de volle potentie van Blockchain technologie bereikt is. Denk bijvoorbeeld aan privacy, transactie snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

OVER DE SPREKER
BADREDDINE TAZROUTI heeft recentelijk zijn masterscriptie over de Bitcoin en Blockchain technologie afgerond. Hij wordt regelmatig, vanwege zijn enthousiasme, gevraagd voor lezingen, workshops en seminars over dit onderwerp. Met zijn initiatief Blooming Minds helpt hij studenten en young professionals de Bitcoin en Blockchain technologie (beter) te begrijpen, en te gebruiken.

Datum / tijd

Van: 23/10/2018 - 18:00
Tot: 23/10/2018 - 21:00

Programma

17:30 uur | Inloop
18:00 uur | Start bijeenkomst
21.00 uur | Einde bijeenkomst

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: