FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Innovatie | Workforce analytics: data-gedreven talent managen

Innovatie | Workforce analytics: data-gedreven talent managen

Stel je voor: beter passende medewerkers aannemen, minder verzuim, hogere productiviteit en lager ongewenst verloop. Dan ziet de wereld er een stukje beter uit!

Met behulp van Data Science zijn we in staat om gedrag van medewerkers te voorspellen. Alleen welk gedrag willen we voorspellen? Wat kunnen we hier mee? Wat mogen wij en wat niet? Durven we hierop te vertrouwen en hoe speelt dit een rol in moderne bedrijfsvoering?

Met andere woorden, welke vragen stellen we de machine?

Wij nodigen people managers uit om aan de hand van een aantal praktijkcases en prikkelende stellingen de discussie over Workforce Analytics te voeren.

OVER DE SPREKER

MARIJKE KUSTERS-SNEP is Transitiemanager bij Valid en zit in het Managementteam van deze IT-dienstverlener. Ze was voorheen twee jaar lang de HR-Manager van Valid en heeft daarvoor tien jaar lang diverse rollen in Human Resources bekleed bij o.a. Honeywell en Société Générale. Marijke heeft een Master in Arbeidsrecht en een Master in Human Resources van de Radboud Universiteit, is de moeder van drie jonge kinderen en heeft meubelmaken als hobby.

Datum / tijd

Van: 02/10/2018 - 16:00
Tot: 02/10/2018 - 18:30

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: