FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Management | Word de baas over je eigen brein

Management | Word de baas over je eigen brein

Het belangrijkste instrument in je business ben jezelf. Als je niet optimaal functioneert dan zie je dat vaak terug in de (bedrijfs)resultaten. Wil je toch op hoog niveau blijven presteren dan moeten je achterliggende fysiologische systemen in topvorm zijn. Zijn ze dat niet dan ervaar je al gauw een gebrek aan energie, concentratie, focus of gezondheid. Je brein kan je ook onbewust afleiden van de door jouw gestelde doelen. Gelukkig kan dat ook anders.
Duurzame toppresteerders weten hoe ze grip hebben op hun brein- en biochemische processen. Hoe ze dat doen? Daar gaan we het in deze inspirerende Flevum Innovatie meeting over hebben. Je wordt meegenomen naar de werking van het brein en ontdekt hoe je daar zelf grip op kunt hebben. We leven immers in een wereld waar we alles onder controle hebben, of toch niet?

OVER DE SPREKER

CHANTALLE WEEMAES traint al vele jaren ondernemende mensen om duurzame topprestaties te leveren of weer te gaan leveren. Het is haar missie om zoveel mogelijk ondernemende mensen in hun “TopState” te brengen. Chantalle is een expert op het gebied van de achterliggende systemen in je lichaam die verantwoordelijk zijn voor jouw succes. Ze weet als geen ander hoe je met het brein kunt spelen en beleeft daar veel plezier aan. Dat is altijd goed terug te zien in de verschillende lezingen en trainingen die ze in het land geeft.

Datum / tijd

Van: 25/09/2018 - 16:00
Tot: 25/09/2018 - 18:30

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: