FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | De impact van digitalisering op finance

Hoe nieuwe technologie daadwerkelijk ruimte in uw agenda kan creëren

Artificiële intelligentie (AI), Internet of Things, zelf-sturende software zijn technologieën die radicaal kunnen veranderen Blockchain, Internet of Things (IoT) en Artificial Intelligence (AI) zijn technologieën die organisaties radicaal kunnen veranderen – zo ook de financiële afdeling. Vaak staat efficiëntie centraal en worden deze technologieën gezien als manieren om kostenreductie te bewerkstelligen. Repeterende handelingen worden overgenomen en financiële professionals krijgen meer tijd en ruimte voor hun strategische rol. Deze nieuwe technologieën klinken veelbelovend, maar juist voor de middelgrote overheidsinstanties blijft de toepasbaarheid vaak weinig concreet. Bij deze wil ik u dan ook van harte uitnodigingen voor ons vision dinner op 19 september 2018 waarin met financieel bestuurders de dialoog aangaan over de potentie én integratie van technologieën en over de impact daarvan op hun functie.

Spreker
Diederick Croese, CEO Singularity University Nederland, stelt dat op een bepaald moment in de tijd alle computersystemen bij elkaar intelligenter zijn dan de mensheid. De nieuwste technologieën, zoals Blockchain, AI en IoT, worden volledig geïntegreerd en dragen daarmee bij aan efficiëntie en beter inzicht in organisaties. En dat biedt kansen voor u als financieel directeur. Diederick schetst dit toekomstbeeld en gaat daarna in op de praktische, innovatieve stappen die u nu zelf al kunt ondernemen.

De moderator tijdens dit diner is Jan Gudde, Chief Information Officer bij het Ministerie van BZK.


 

Datum / tijd

Van: 19/09/2018 - 18:00
Tot: 19/09/2018 - 20:30

Locatie

Central Park by Ron Blaauw
Voorburg

Speciaal geschikt voor

Financieel verantwoordelijken uit de middelgrote Nederlandse overheidsinstellingen

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: