FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | Data & Analytics binnen NS: van data naar inzicht naar klanttevredenheid

Data & analytics binnen NS:
“Van data naar inzicht naar klanttevredenheid’’
 

Digitalisering zorgt ervoor dat organisaties meer dan ooit tevoren in directe verbinding met hun (eind)klanten staan. Social media, platforms, apps, webshops – stuk voor stuk zorgen zij voor een enorme toename van de beschikbare consumentendata. In deze connected wereld worstelen veel organisaties met de vraag hoe deze data te structureren om bedrijfsvoering te optimaliseren en de eindklant beter te bedienen. Immers, de informatie die in data besloten ligt, is van onschatbare waarde. Het stelt u in staat de effectiviteit van uw marketing campagnes te vergroten, klantcontact te personaliseren, nieuwe producten te ontwikkelen én de efficiëntie van uw operatie te vergroten.

Maar hoe ontgint u deze schat aan informatie? Hoe maakt u de stap van het verzamelen naar inzichten en concrete acties? Laat u inspireren door de presentatie van NS, waarin zij u meeneemt in de stappen die de organisatie zet in haar reis richting een connected business die slim gebruik maakt van datatoepassingen.

Spreker
Martijn Scheele, Head Data & Analytics bij de Nederlandse Spoorwegen.
NS heeft zich ontwikkeld tot een brede dienstverlener die haar klanten in staat stelt sociale, recreatieve en zakelijke doelen naadloos in elkaar te laten overvloeien. Dit door de reis van deur tot deur comfortabel, laagdrempelig en efficiënt te organiseren én de klant de mogelijkheid te bieden ‘slim’ te reizen op basis van de laatste informatie. Martijn speelt met zijn afdeling van 120 fte een belangrijke rol in de realisatie van deze visie. Aan de hand van analyses creëert hij de inzichten die het fundament vormen voor de besluitvorming en de strategie die bij deze visie aansluit. Daarmee transformeert NS steeds meer richting een data driven company. Welk governance model NS daarvoor hanteert zal deze avond besproken worden.

Om alle data die NS via verschillende kanalen ontvangt, te verzamelen en te structureren wordt gewerkt aan de inrichting van een data fundament in de cloud ingericht met privacy by design en andere datamanagement principes: een veilige omgeving waarin alle data wordt samengebracht, om deze vervolgens zo optimaal mogelijk (slim) te kunnen gebruiken. Het fundament biedt via dashboards, self service faciliteiten en analyticsmodellen realtime inzicht in de wijze waarop reizigers gebruik maken van treinen en producten. Daarmee kan de planning en uitvoering van de dienstregeling worden geoptimaliseerd, kunnen persoonlijke alternatieve reismogelijkheden worden geboden en nieuwe diensten worden ontwikkeld voor bijvoorbeeld voor Stations, nr 3 horeca retailer in Nederland.

Datum / tijd

Van: 19/09/2018 - 18:00
Tot: 19/09/2018 - 20:30

Locatie

Green Village
Nieuwegein

Speciaal geschikt voor

Data & analytics en business intelligence experts vanuit een cross-sectorale doelgroep

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: