FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | Innovatie door outsourcing: de strategie van Tata Steel Europe

Veel bedrijven worstelen met een legacy IT-infrastructuur. Dit terwijl de steeds verdergaande digitalisering van het bedrijfsleven vraagt om snelle adoptie van nieuwe technologieën en tools. De in-house development van nieuwe digitale assets is voor de meeste marktpartijen echter geen reële optie. Uitsluitend door slimme samenwerkingen aan te gaan kunnen IT landschappen competitief blijven. Tijdens dit vision dinner neemt Kees Gerretse u mee langs zijn strategische keuzes en gaat hij met u het gesprek aan over zijn outsourcingstrategie.

Onder leiding van Kees Gerretse (Chief Information Officer and Group Director Information Technology) heeft Tata Steel Europe enkele jaren geleden de bewuste keuze gemaakt om niet langer alle bedrijfskritische bedrijfsapplicaties in-house te ontwerpen. In plaats daarvan heeft hij met Tata Steel de keuze gemaakt om zijn IT landschap op grote schaal out te sourcen. Door strak met zijn team samen te werken en een duidelijke wishlist op te stellen, kon hij aangeven welke producten en diensten Tata Steel exact nodig had. Hierdoor was hij in staat op een efficiënte wijze meerdere vendoren bij zijn plannen te betrekken en end to end control te behouden. De einddoelstelling van deze transformatie was een hands on eyes off samenwerking. Tijdens deze avond zal Kees niet alleen de behaalde (financiële) resultaten maar ook zijn lessons learned met u delen.
 

Datum / tijd

Van: 10/09/2018 - 18:00
Tot: 10/09/2018 - 20:30

Locatie

De Kloosterhoeve
Harmelen

Speciaal geschikt voor

IT-directeuren en bestuurders uit een cross-sectorale doelgroep

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: