FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | De omnichannel commerce strategie van Unilever

Ingegeven vanuit de ambitie om de best mogelijke shopping experience te kunnen bieden heeft Unilever de afgelopen jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van online commerce: daar zijn waar de klanten zijn. De echte meerwaarde van eCommerce zit in het bieden van gemak en beleving én zorgt voor extra aankopen. Gebleken is dat omnichannel consumenten tot wel twee keer meer besteden dan een offline klant. Inmiddels heeft meer dan de helft van alle aankopen – ook die via de winkels – ergens in het aankoopproces een digitaal touchpoint.

Marten Strikwerda, Director eCommerce Europe bij Unilever. Tijdens zijn presentatie neemt Marten u mee in de omnichannel eCommerce strategie van zijn organisatie. Daarbij gaat hij in op de impact op de end-to-end-supply chain, waarbij producent en verkoper steeds meer naar elkaar toe groeien. Unilever gelooft sterk in de kracht van samenwerking en onderzoekt dan ook met haar partners hoe zij gezamenlijk kunnen investeren en leren. Ook op het gebied van data werkt Unilever samen. Deze data wordt ontsloten om daaruit die waarde te kunnen halen die bijdraagt aan structurele en wederzijdse groei. Vervolgens gaat Marten in op de impact van online op de organisatie: zo zijn de traditionele silo’s tussen marketing en sales doorbroken en worden andere eisen (profiel) aan nieuwe werknemers gesteld. Tot slot schetst hij de ambities op het gebied van online en digitaal.

 

Datum / tijd

Van: 04/09/2018 - 18:00
Tot: 04/09/2018 - 20:30

Locatie

De Heeren van Montfoort
Montfoort

Speciaal geschikt voor

Directeuren en bestuurders uit de consumer products en retail sector

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: