FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum

Flevum Zeilregatta; 10e editie!

De Flevum zeilregatta is uitgegroeid tot een begrip bij de zeilende leden van Flevum en hun relaties. De 2e lustrum van dit jaarlijks terugkerend evenement wordt gehouden vanuit de haven van St. Annaland, Zeeland. De doelstelling van deze zeilregatta is om tijdens een ontspannen dag alle lagen van het MKB(+) bedrijfsleven, zowel Flevum leden als niet leden, met elkaar in contact te brengen.

WORD PARTNER VAN DE FLEVUM ZEILREGATTA

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties van ruim 110 deelnemers in 2017 gaan we ook nu weer voor een groot deelnemersveld. Als Partner van de zeilregatta kunt u uw zakenrelaties, collega’s of opstappers (vanuit Flevum) trakteren op een geweldige dag op het water in uw eigen boot. Het ultieme netwerken op en rond het water.

Er is ook de mogelijkheid om een zeilboot te huren of om mee te zeilen als opstapper.

Voor meer informatie:

www.flevumzeilregatta.nl

Datum / tijd

Van: 31/08/2018 - 09:00
Tot: 31/08/2018 - 20:00

Locatie

WSV Sint Annaland
Zeeland

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: