FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Sales & Marketing | Online scoren met nieuws

Sales & Marketing | Online scoren met nieuws

Staat uw organisatie regelmatig in de krant of in een vakblad of publiceert u op LinkedIn? En weet u daar ook klanten uit te halen? In hoeverre is uw organisatie een autoriteit in haar branche? Hoe laat uw organisatie haar kwaliteiten zien aan de buitenwereld? Samen met PR- en content marketingbureau Mediatic staan wij tijdens deze bijeenkomst stil bij de vraag hoe u uw marketinginspanningen converteert in concrete business/klanten.

OVER DE SPREKER

DENNIS MENSINK is oprichter en directeur van Mediatic. Na een opleiding Journalistiek leerde hij het vak bij NRC Handelsblad en LVB Networks. In 2008 besloot hij voor zichzelf te beginnen, toen nog onder de naam Functioneel Wit, een redactiebureau. Vanaf 2010 werd Mediatic, een PR- en content marketingbureau, hieraan toegevoegd. Mediatic is werkzaam voor bedrijven als AFAS, Baker & McKenzie en Manpower.

PR- en content marketingbureau Mediatic helpt organisaties om een autoriteit te worden in hun branche of om leads/klanten te genereren. Met een sterk journalistiek DNA geeft de (nieuwswaardige) inhoud steeds weer de doorslag. De brede aanpak die Mediatic inzet, laat duidelijk zien hoe de verschillende projecten in elkaar overvloeien: van strategie via creatie en distributie naar conversie. Moderne tooling zorgt voor meetbare resultaten. Wel zo transparant.

Datum / tijd

Van: 28/08/2018 - 16:00
Tot: 28/08/2018 - 18:30

Programma

15.00 uur | Netwerken*
15:30 uur | Start bijeenkomst
18.30 uur | Einde bijeenkomst

*facultatief

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: