FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Vol, inschrijven niet mogelijk
Flevum
Flevum

Zomerwandeling incl. lunch

Tijdens de Flevum Zomer netwerklunch ontmoet u uiteenlopende functionarissen uit het bedrijfsleven, branche breed. De doelstelling van deze lunch is om uw netwerken met elkaar te verbinden, uw tafelgenoten te inspireren en om verhalen en kennis te delen.

We lunchen eerst bij de manege waarna we (als het weer het toelaat) naar buiten gaan voor een energieke netwerkwandeling.

Wees erbij, verbreed uw netwerk en ontmoet potentiële langdurige relaties. 

Onze gastvrouw is Gemma van Steekelenburg, eigenaar van alles anderZ.
Frank Schouten is uw tafelvoorzitter tijdens deze lunch. 

Datum / tijd

Van: 16/08/2018 - 11:45
Tot: 16/08/2018 - 14:00

Locatie

Manege De Eendenkooi
Den Haag

Speciaal geschikt voor

Tijdens deze Zomer netwerklunch ontmoet u maximaal 14 uiteenlopende functionarissen uit het bedrijfsleven, branche breed.

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: