FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Sales & Marketing | Content marketing: Hoe krijg je grip op j

Sales & Marketing | Content marketing: Hoe krijg je grip op je funnel?

De wens om mee te liften op de economische groei legt extra druk op sales- en marketingafdelingen. Zij moeten de hoge omzetverwachtingen waarmaken. Daarvoor is meer grip nodig op de salesfunnel. Hoe bereik je effectief je doelgroep, hoe kom je aan voldoende leads en hoe zet je die om in concrete nieuwe business?

OVER DE SPREKER

MAARTEN VAN RIJCKEVORSEL is Strategy Director bij prospex. Voordat Maarten bij prospex actief was, heeft hij ruim 20 jaar marketing-, sales- en managementfuncties bekleed bij onder meer KPN. Als Manager Marketing MKB heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met diverse creatieve marktbewerking campagnes in zowel massa media als online (social) media. Op dit moment is Maarten als strateeg betrokken bij de B2B-leadgeneratie vraagstukken voor klanten van prospex.

Datum / tijd

Van: 28/06/2018 - 16:00
Tot: 28/06/2018 - 18:30

Programma

15.00 uur | Netwerken*
15:30 uur | Start bijeenkomst
18.30 uur | Einde bijeenkomst

*facultatief

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

FLEVUM EXECUTIVE staat voor het ontmoeten van Peers – directieleden en senior managers van bedrijven met 50 of meer medewerkers - buiten uw eigen branche tijdens inhoudelijke/kennisbijeenkomsten. De thema’s van de bijeenkomsten zijn actueel en worden gevoed door de constante veranderingen in de wereld om ons heen, dus ook die van u! De ontmoetingen kennen een hoge mate van betrokkenheid van de deelnemers op basis van de onderlinge discussie en uitwisseling van kennis en ervaring(en). Het thema van de bijeenkomst en de discussies leiden tot nieuwe inzichten en/of inspiratie en dragen op die wijze bij aan de ontwikkeling van de deelnemer en het bedrijf.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: