FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Innovatie | Cybercriminaliteit en de zwakheden van personeel

Innovatie | Cybercriminaliteit en de zwakheden van personeel

Na 25 Mei 2018 zal ieder bedrijf bij een datalek moeten aantonen dat alles in het werk is gesteld om datalekken te voorkomen en dat alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen om veilig om te gaan met privacygegevens van personen. De General Data Protection Regulation zal u niet zijn ontgaan. Organisaties die niet kunnen laten zien dat zij alles in het werk gesteld hebben om informatie te beschermen, kunnen torenhoge boetes verwachten…

Dus bouwen we muren om ons netwerk met firewalls, beschermen we onze end-points met virusscanners, versleutelen we bestanden en benoemen een Security Officer.
Maar hoe zit het eigenlijk met het personeel? Zijn zij zich bewust van de loerende gevaren? Weten zij wat wel en niet mag? Cybercriminelen maken gebruik van menselijke zwakheden zoals hebzucht, naïviteit en nieuwsgierigheid. Uw personeel is dus een belangrijk doelwit.

Veenman heeft onder de naam “Zwerfinformatie” een benchmark gedaan naar informatieveiligheid. Hanneke Mulder, Directeur Marketing & Strategie bij Veenman zal een uiteenzetting geven over de oorzaken en risico’s van zwerfinformatie. Bert Reijmerink, Sales Consultant en specialist op het gebied van cybercrime en –security, benadrukt in zijn presentatie de belangrijke menselijke kant van zowel cybercriminaliteit als cybersecurity. Hoe denkt een hacker, hoe denkt en handelt uw personeel? Hoe voorkomt u zwerfinformatie? Met pakkende voorbeelden en veel interactie krijgt u handvatten aangereikt om in uw bedrijf mee aan de slag te gaan.

OVER DE SPREKERS
HANNEKE MULDER, Directeur Marketing & Strategie bij Veenman. Hanneke (47) heeft Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vervolgens heeft ze verschillende marketingfuncties gehad in de consumenten business bij Nutricia, Friesland Campina en Philips. Aansluitend is ze werkzaam geweest in de zakelijke markt en in 2014 heeft ze de overstap gemaakt naar de IT branche en is ze werkzaam bij Veenman als Directeur Marketing & Strategie. Haar passies liggen bij digitale transformatie, strategische vraagstukken en innovaties.

BERT REIJMERINK, Sales Consultant bij Veenman. Bert (50) is een energieke, ondernemende doener. Een self-made man met een gezonde dosis ambitie en humor en een rijke historie in de wereld van ICT. Als ondernemer gaf hij de medische onderzoekswereld een enorme impuls met out-of-the-box ideeën en technologie. De laatste jaren is Bert meer en meer betrokken geraakt bij het thema IT-Security.
Vanuit zijn motto “Talent is a spark, sharing sets a fire” zet hij zich al tien jaar in voor de Stichting Alpe d’Huzes en weet hij mensen zowel zakelijk als privé te inspireren de juiste dingen te doen.

Datum / tijd

Van: 21/06/2018 - 16:00
Tot: 21/06/2018 - 18:30

Programma

15.00 uur | Netwerken*
16:00 uur | Start bijeenkomst
18.30 uur | Einde bijeenkomst

*facultatief

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden uren en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: