FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum, Groeispiegel, talent, passie
Flevum, Groeispiegel

Kennislunch; Wat is jouw Talent?!

Werken vanuit je talent, het levert veel op. Voor jezelf. Het geeft energie en zorgt voor werkvreugde. Ook voor je bedrijf en je team. Mensen die vanuit hun talent werken zijn van grote toegevoegde waarde. Weet jij wat jouw unieke talent is? En dat van je collega’s of je team? Wat is nou dat ene waar jij zo goed in bent.

In deze sessie gaat Moniek Berende dieper in op wat talent eigenlijk is en hoe je het kunt vinden. Wat je tegenhoudt om je volle talent in te zetten. En zij geeft voorbeelden uit de praktijk hoe het kennen van je talent je richting geeft, keuzes makkelijker maakt en hoe het werkt bij individuen binnen bedrijven.

Datum / tijd

Van: 14/06/2018 - 11:45
Tot: 14/06/2018 - 14:00

Locatie

NH hotel
Capelle

Speciaal geschikt voor

Tijdens de Flevum kennislunch ontmoet u gelijkwaardige, inspirerende directeuren en leidinggevenden met personeel. De doelstelling van deze kennislunch is om kennis op te doen, te delen en om uw tafelgenoten te inspireren. Er is ruimte voor 20 deelnemers.

Wees erbij, verbreed uw netwerk en ontmoet potentiële langdurige relaties.

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button als u deze kennislunch wilt bijwonen.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: