FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | GDPR: De aanpak van Coolblue

25 mei 2018: de datum waarop de GDPR van kracht gaat. Compliance is niet optioneel, want enorme boetes liggen op de loer. Maar opportune CFO’s zien GDPR-compliance in de bredere context van digitale transformatie en zien kansen voor versnelling en groei. Data is één van de meest waardevolle, maar vaak ook één van de slechtst beheerde assets. CFO’s zouden daarom moeten toezien op de beste en veiligste manier om deze asset te gelde te maken. De GDPR-wetgeving dwingt tot een wijziging van de manier waarop data binnen de organisatie wordt behandeld, terwijl tegelijkertijd de bijbehorende risico’s en compliance worden beheerd. Dat maakt de organisatie sterker in het digitale speelveld en beter voorbereid op de toekomst.

Cassandra Moons, Legal Master of Disaster bij Coolblue.
Als online speler beschikt Coolblue over een enorme hoeveelheid aan data en persoonlijke gegevens. Deze data is voor Coolblue van onschatbare waarde is en is cruciaal voor het realiseren van de persoonlijke dienstverlening waar zij om bekend staat. Cassandra neemt u tijdens haar presentatie mee in de strategie en de uitdagingen van de GDPR voor de leider in online handel.

Coolblue heeft bewust gekozen voor een klein projectteam dat zich bezig houdt met de uitrol van de GDPR. Streven is om de GDPR hand-in-hand te laten gaan met de slogan ‘alles voor een glimlach’ en de kernwaarden van Coolblue. Ook het creëren van bewustwording onder werknemers en heldere informatie naar klanten over hun nieuwe rechten staan hoog op de agenda. Zo wordt sinds begin dit jaar gestart met roadshows en e-learnings, specifiek toegespitst op afdelingen die data verwerken zoals klantenservice, marketing, sales en IT.

Tijdens haar presentatie laat Cassandra u zien waar Coolblue in het proces staat en waar voor haar nog uitdagingen liggen. Tot slot gaat Cassandra in op de kansen die hand in hand kunnen gaan met de GDPR.

Datum / tijd

Van: 17/05/2018 - 18:00
Tot: 17/05/2018 - 20:30

Locatie

De Landgoederij
Bunnik

Speciaal geschikt voor

CFO’s uit een cross-sectorale doelgroep

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: