FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Director's Challenge | The LEAN-journey binnen Miele Nederland – Immer Besser

Director's Challenge | The LEAN-journey binnen Miele Nederland – Immer Besser

Keynote spreker tijdens deze Director's Challenge bijeenkomst is Stefan Verhoeven, Managing Director van Miele Nederland.

In 2015 won Stefan de CEO Excellence Award binnen Royal Philips voor zijn rol als LEAN ambassadeur binnen zijn verantwoordelijkheid als SVP en Business Leader Beauty:

"You have received this award in recognition of your outstanding leadership and great results achieved together with the Beauty team. What you have achieved is a strong example to the rest of the organization; role-modelling our behaviors and driving excellence to create value for our customers. --- Once again, I thank you for your winning leadership… and for making a difference to our company." Frans van Houten (CEO Royal Philips)

Ook binnen Miele heeft hij LEAN geïntroduceerd als methode èn filosofie om zowel medewerkerstevredenheid als bedrijfsresultaten te verbeteren. Stefan is een geëngageerd spreker die een enthousiast verhaal met praktische handvatten vertelt dat ook prikkelt en het publiek een spiegel voorhoudt. Sterke interactie, bruikbare antwoorden en een gezonde dosis humor brengen het verhaal van Stefan op een prettige en overtuigende wijze dicht bij het publiek.

De volgende onderwerpen/thema’s zullen, in meer of mindere mate aan bod komen tijdens de presentatie:

  • LEAN, Kaizen, Kaikaku, Hoshin Kanri
  • Medewerker-motivatie, ziekteverzuim
  • Verspilling, (fout-)kosten
  • Continuous Improvement

OVER DE SPREKER
STEFAN VERHOEVEN heeft 25 jaar ervaring in (internationale) marketing- en salesfuncties binnen Esso, Philips en Miele. Hij wordt regelmatig gevraagd te spreken op congressen en symposia over onderwerpen die hem aan het hart gaan, zoals digitale transformatie, genderdiversiteit, LEAN en Circulaire Economie. Verhoeven is 51 jaar, samenwonend, heeft samen met zijn partner vijf puber-dochters (tussen 14 en 18 jaar) en is een gepassioneerd PSV-supporter en “wannabe”-hardloper.
 

Datum / tijd

Van: 24/04/2018 - 18:00
Tot: 24/04/2018 - 21:00

Programma

Director's Challenge

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

FLEVUM DIRECTOR´S CHALLENGE staat voor het ontmoeten van Peers – directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers - buiten uw eigen branche tijdens inhoudelijke/kennisbijeenkomsten. De thema’s van de bijeenkomsten zijn actueel en worden gevoed door de constante veranderingen in de wereld om ons heen, dus ook die van u! De ontmoetingen kennen een hoge mate van betrokkenheid van de deelnemers op basis van de onderlinge discussie en uitwisseling van kennis en ervaring(en). Het thema van de bijeenkomst en de discussies leiden tot nieuwe inzichten en/of inspiratie en dragen op die wijze bij aan de ontwikkeling van de deelnemer en het bedrijf.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: