FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Smart Industry Studiereis | Industry 4.0 to the next level!

Digitale transformatie (Industrie 4.0) biedt nieuwe kansen voor een concurrerende Nederlandse maakindustrie. Nederland staat al jaren bekend als één van dé technologische innovatie hubs van Europa. De ambitie om met Nederlandse research economische waarde te creëren is echter beperkt aanwezig. De kapitalisatie van onderzoek via een innovatieve maakindustrie is een van de beste waarborgen voor toekomstige welvaart in Nederland. Het versterken van de industriële positie is echter niet mogelijk in isolement. Om onze maakindustrie competitief te houden is (Europese) samenwerking noodzakelijk.

Daarom organiseert Flevum, in samenwerking met Microsoft, Capgemini, Hewlett Packerd Enterprise en Intel een driedaagse studiereis naar de Hannover Messe, waar u zich kunt laten inspireren door de nieuwste technologieën op het gebied van digital factory, industrial supply chain, motion and drives en integrated automation. Bent u benieuwd naar de potentie van deze technologieën voor uw eigen organisatie en zoekt u de verbinding met andere spelers in de maakindustrie? Laat u dan inspireren op deze studiereis en meld u aan.

Programma
Op de eerste avond heeft u een uitgebreid working dinner met inspirerende keynotes door Albert Kassies (Director Transformation Program) Tata Steel & Johan Bernard (Head Smart Industry) Tata Steel en Egbert-Jan Sol (CTO) TNO Smart Industry. De volgende dag bezoekt u de Hannover Messe en gaat u onder begeleiding van Jurjen Lengkeek (mede oprichter) RDM Makerspace langs diverse stands waar de nieuwste technologieën worden gepresenteerd. Op de slotdag reist u af naar de fabriek van Miele in Gütersloh, de grootste fabriek van Miele in Duitsland. Daar wordt u ontvangen door Bas Ruts, (CFO) Miele Nederland, gevolgd door een keynote presentatie vanuit de directie van Miele Gütersloh. Na de presentatie wordt u rondgeleid door de fabriek, waarbij u diverse toepassingen van industrie 4.0 in praktijk te zien krijgt.

Inclusief 
2 hotel overnachtingen, ontbijt en diner, vervoer per touringcar van en naar de Hannover Messe, toegang tot de Hannover Messe en booth tours, fabrieksbezoek Miele Gütersloh inclusief lunch.
 

Datum / tijd

Van: 22/04/2018 - 09:00
Tot: 24/04/2018 - 17:30

Locatie

Hannover Exhibition Grounds
Hannover

Speciaal geschikt voor

Directeuren, site directors, plant managers, operations leads en senior managers vanuit de Nederlandse maakindustrie die geïnteresseerd zijn in thema’s als Smart Industry, Internet of Things, Digital Transformation, Digital Factory, Industrial Supply en technologische innovaties zoals 3D printing

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: