FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum
Flevum

Kennissessie: Aandacht! Bestaande klanten vs. Nieuwe klanten

Hoe bewaak je de service rondom vaste klanten terwijl je focus ligt op new business?
Hoe verdeel je de energie tussen kwaliteit en kwantiteit?
Welke type salesmedewerkers heb je nodig voor de twee verschillende doelen?

Marc van Versendaal neemt je mee in de oplossing om op beide gebieden een 9+ te scoren zonder daar te veel tijd en geld aan kwijt te zijn. De 9plus Marketing, Sales en Service cirkel benadert deze “problematiek” vanuit een geheel eigen visie. Zorg dat je erbij bent!

Datum / tijd

Van: 19/04/2018 - 14:45
Tot: 19/04/2018 - 18:15

Locatie

Vision2Watch
Rijswijk

Speciaal geschikt voor

Tijdens de Flevum kennissessie ontmoet u gelijkwaardige, inspirerende directeuren en leidinggevenden met personeel. De doelstelling van deze kennissessie is om kennis op te doen, te delen en om uw tafelgenoten te inspireren. Er is ruimte voor 20 deelnemers.

Wees erbij, verbreed uw netwerk en ontmoet potentiële langdurige relaties.

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button als u deze kennissessie wilt bijwonen.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: