FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

IT Executive Exchange | Digitale Transformatie

In een steeds meer gedigitaliseerde en (hyper)geconnecteerde wereld, zorgen nieuwe technologieën en applicaties niet alleen voor innovatie maar tevens voor een ongekende snelheid aan veranderingen in de bedrijfsvoering.

Echter, het bedrijfsleven loopt achter op de ontwikkelingen van de gebruikerstechnologie. Daardoor wordt innovatie vertraagd en Shadow-IT meer en meer gemeengoed. Hoe zorgt u ervoor dat u voorop loopt in deze ontwikkeling? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw investeringsbeslissingen ervoor zorgen dat uw organisatie vandaag de dag één van de meest flexibele ondernemingen wordt? En hoe zorgt u ervoor dat u de nieuwste edge- en IoT-technologieën kunt gebruiken om digitale ervaringen te stimuleren die voor uw organisatie het verschil gaan maken?

VMware nodigt u uit om met ons en uw branchegenoten deel te nemen aan een exclusief forum waar we met name het ‘hoe?’ zullen bespreken, geïllustreerd door inspirerende sprekers vanuit de praktijk. Na de presentaties is er ruim de gelegenheid om de dialoog aan te gaan met de sprekers tijdens de paneldiscussie. Daarnaast kunt u uw eigen ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers tijdens de themadiscussies tijdens de lunch.

Sprekers
Johan Krebbers is IT CTO & VP TaCIT Architecture bij Shell. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het definiëren van de IT strategie van Shell en voor IT innovatie.

Charel van Hoof, Senior VP en CIO Philips IT Global Services. Sinds 1989 werkzaam bij Philips in diverse CIO functies en met al zijn ervaring en expertise één van de krachten achter de digitale transformatie van Philips.

Joe Baguley is Vice President & CTO EMEA bij VMware. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de strategie en visie van VMware met als primair doel bedrijven in staat te stellen kosten te verlagen en gebruikers en gebruiksbehoeften beter te ondersteunen.

Datum / tijd

Van: 18/04/2018 - 09:00
Tot: 18/04/2018 - 13:30

Locatie

Slot Zuylen
Oud Zuilen

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: