FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | De Reis van Schiphol naar een High Digital Organisation

In een steeds meer gedigitaliseerde en (hyper)geconnecteerde wereld, zorgen nieuwe technologieën en applicaties niet alleen voor innovatie, maar tevens voor een ongekende snelheid aan veranderingen in de bedrijfsvoering.

Voor veel bedrijven is de implementatie van een overkoepelende aanvliegroute op het gebied van de digitale transformatie echter een onmogelijke uitdaging. Oude legacy systemen moeten in stand gehouden worden, terwijl de klant verwacht dat zij met uitsluitend de meest geavanceerde technologieën benaderd worden. Hoe kunt u als CIO ervoor zorgen dat u voor loopt in deze ontwikkeling? Welke stappen moet u zetten om uw organisatie future proof te maken en de transitie in te zetten naar een High Performance (Digital) organisation.

Flevum nodigt jou, in samenwerking met VMware, uit om met een exclusief gezelschap van 15 CIO’s & CDO’s het gesprek aan te gaan over digitale transformatie. De avond wordt ingeleid door Sjoerd Blüm, CIO Royal Schiphol Group.

Sjoerd Blüm, CIO Royal Schiphol Group.
Digitalisering is een rode draad in de toekomstige, duurzame ontwikkeling van Schiphol. Het biedt grote kansen voor de bedrijfsvoering van Schiphol, en voor die van haar sector- en businesspartners. Met digitale innovaties wordt het reisproces voor de passagier persoonlijker en maatwerk en tevens efficiënter voor de airliners. Schiphol heeft zich tot doel gesteld een toonaangevende digital airport te zijn. Een seamless passenger journey en ‘slim’ gebruik maken van digitale assets staat hierbij centraal.

Sinds 2017 geeft Sjoerd leiding aan het IT team dat deze doelstelling vorm geeft. De grote uitdaging hierbij is dat digitalisering de bestaande operatie niet mag hinderen: alle vitale systemen moeten optimaal blijven draaien, 24/7.

Tijdens dit diner presenteert Sjoerd de uitdagingen van Schiphol op het gebied van Two-Speed IT. Hoe kan Schiphol een High ‘Digital Organisation’ worden en wat is daarbij de veranderende rol van de CIO? De CIO moet werken in wisselwerking met de Chief Digital Officer, die steeds vaker als owner van IT platforms opereert.

Sjoerd kijkt ernaar uit om met jou gedachten en ideeën uit te wisselen over hoe je als CIO je organisatie en je eigen leiderschap moet veranderen om succesvol te blijven in deze digitale tijd.

Datum / tijd

Van: 17/04/2018 - 18:00
Tot: 17/04/2018 - 20:30

Locatie

Slot Zuylen
Oud Zuilen

Speciaal geschikt voor

CIO’s & CDO’s

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: