FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Innovatie | Blockchain: van hype naar (r)evolutie!

Innovatie | Blockchain: van hype naar (r)evolutie!

Blockchain, het grootboek van de Bitcoin, is hét buzzwoord van dit moment. Het belooft onze wereld te transformeren. We gebruiken het internet al twee decennia voor het uitwisselen van informatie. Maar voor het uitwisselen van geld en waardepapieren is het internet niet veilig genoeg. Met de Blockchain kan dit opgelost worden.

De Blockchain zorgt ervoor dat partijen in een netwerk transacties (of andere data) onderling snel, veilig en betrouwbaar uitwisselen zonder elkaar te kennen. Misbruik is onmogelijk omdat iedere transactie door meerdere netwerkgebruikers gecontroleerd wordt zonder tussenkomst van een derde partij.

In eerste instantie waren het vooral bedrijven uit de financiële wereld die warmliepen voor de Blockchain. Echter gaat het potentieel en de reikwijdte veel verder. Onderwijs, zorg, logistiek en industrie. Corporates, midden en kleinbedrijven en zelfs overheden. Allen kunnen door de Blockchain radicaal hervormd worden.

Naast alle beloftes en kansen, roept de Blockchain natuurlijk ook vragen op. Hoe werkt deze technologie nou precies? Wat zijn voorbeelden van toepassingen op de Blockchain? Wat zijn de consequenties voor mijn organisatie en klanten? Waar liggen de uitdagingen? Met welke timeline moet ik rekening houden?

Om antwoorden te vinden op deze vragen organiseert Flevum op 27 Maart een event over de Blockchain technologie.

OVER DE SPREKER

BADREDDINE TAZROUTI heeft recentelijk zijn masterscriptie over de Bitcoin en Blockchain technologie afgerond. Hij wordt regelmatig, vanwege zijn enthousiasme, gevraagd voor lezingen, workshops en seminars over dit onderwerp. Met zijn initiatief Blooming Minds helpt hij studenten en young professionals de Bitcoin en Blockchain technologie (beter) te begrijpen, en te gebruiken.

Datum / tijd

Van: 27/03/2018 - 16:00
Tot: 27/03/2018 - 18:30

Programma

Innovatie

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

FLEVUM EXECUTIVE staat voor het ontmoeten van Peers – directieleden en senior managers van bedrijven met 50 of meer medewerkers - buiten uw eigen branche tijdens inhoudelijke/kennisbijeenkomsten. De thema’s van de bijeenkomsten zijn actueel en worden gevoed door de constante veranderingen in de wereld om ons heen, dus ook die van u! De ontmoetingen kennen een hoge mate van betrokkenheid van de deelnemers op basis van de onderlinge discussie en uitwisseling van kennis en ervaring(en). Het thema van de bijeenkomst en de discussies leiden tot nieuwe inzichten en/of inspiratie en dragen op die wijze bij aan de ontwikkeling van de deelnemer en het bedrijf.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: