FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

SPECIAL BLOCKCHAIN

Blockchain, de grootste revolutie sinds het Internet.

Spreker: de heer E.S. Giesbers – CEO DecenterX – Amsterdam

Blockchain wordt gezien als de grootste revolutie sinds het internet. Het maakt tussenpartijen overbodig bij transacties en tegelijkertijd nieuwe businessmodellen mogelijk.
Deze technologie dwingt derde partijen na te denken over hun veranderende rol.

Wat is het precies? Waarom is het zo’n ‘game changer’ ? Hoe gaan we ermee om? Wat gaat het doen met onze business?

De hypetrein van Blockchain raast verder met uitspraken als:
Blockchain will change the way we do business – every company will use blockchain in less than 10 years – the biggest business revolution.

Maar brengt deze technologie ook daadwerkelijk grote IT-veranderingen met zich mee dankzij een radicaal nieuwe dataverwerkingsmethodiek?

Naast alle beloften en kansen, roept de Blockchain ook veel vragen op. Wat zijn de toepassingsmogelijkheden, zijn er consequenties voor mijn organisatie en klanten?
Wat zijn de voor- en nadelen en zijn er ook uitdagingen….

Op al dit soort vragen zal de heer Giesbers in een interactieve meeting met praktische voorbeelden helderheid proberen te geven.

Tot ziens op 21 maart.
 

Datum / tijd

Van: 21/03/2018 - 16:00
Tot: 21/03/2018 - 19:00

Locatie

Landgoed Zonheuvel
Doorn

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: