FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Patiëntenorganisatiedag 2018

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de volgende editie van de Patiëntenorganisatiedag op 21 maart 2018. In 2017 zijn wij met elkaar in gesprek gegaan over de patiëntenorganisatie van de toekomst. Samenwerking, partnerships en co-creatie bleken sleutelwoorden om tot innovatie, oplossingen en een toekomstbestendige organisatie te komen. Thema’s die wij daarom in 2018 centraal zetten.

Spreker
Edith Mulder, Directeur Oogfonds.
Samen met Dedicon en het Van Abbemuseum heeft het Oogfonds de RAAK Stimuleringsprijs in het leven geroepen. Doel is Nederlandse musea te inspireren een specifiek programma te ontwikkelen om kunst voor blinden en slechtziende toegankelijker te maken. Dit jaar won museum Boijmans van Beuningen de prijs en kunnen mensen met een visuele beperking genieten van het moois dat het museum te bieden heeft.

Edith neemt u mee in de wijze waarop de samenwerking tot stand is gekomen. Daarbij geeft zij u enkele tips en aanbevelingen voor wanneer u zelf in contact wilt komen met mogelijke partners.

Uw dagvoorzitter is Roderik van Grieken, Oprichter en Directeur Nederlands Debat Instituut.
 

Datum / tijd

Van: 21/03/2018 - 11:00
Tot: 21/03/2018 - 15:15

Locatie

Roche Nederland
Woerden

Speciaal geschikt voor

Patiëntenorganisaties

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: