FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Director´s Challengen | Director's Challenge | De leider van de toekomst

Director's Challenge | De leider van de toekomst

In een snel veranderende wereld wordt er veel van u als leider gevraagd. Wat zijn er zoal voor veranderingen die op u af komt als manager in uw bedrijf of organisatie waar u op moet inspelen. Wat zijn mogelijkheden maar wat zijn ook de bedreigingen die in alle ontwikkelingen schuilen.

Er zullen tijdens de Director´s Challenge bijeenkomst een aantal visuele voorbeelden voorbijkomen van ontwikkelingen die op het punt staan uw leven en werken drastisch te gaan veranderen.

Tenslotte zal Eelco van Eijck u een aantal tips meegeven waarop in te spelen dan wel aan te werken om ook in de toekomst een succesvol leider te zijn of te blijven.

OVER DE SPREKER
EELCO VAN EIJCK´S carrière begon in 1988 bij Procter & Gamble in Nederland. In 1994 trad hij in dienst bij (Reckitt-) Benckiser en bekleedde diverse managementfuncties bij (Reckitt-) Benckiser in Europa o.a. in Italië en Duitsland. Begon in 1998 bij PepsiCo / Frito-Lay als Commercial VP - Smiths Foodgroup Benelux en werd later benoemd tot Algemeen Directeur Frito-Lay Duitsland. De laatste positie voordat hij zich bij het executive search team aansloot, was bij Cirio-DelMonte als Managing Director voor Continental Europe. Sinds 1 november 2003 is Eelco Managing partner bij Amrop.

Datum / tijd

Van: 21/03/2018 - 18:00
Tot: 21/03/2018 - 21:00

Programma

17:30 uur | Inloop
18:00 uur | Start bijeenkomst
21.00 uur | Einde bijeenkomst

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directeuren van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: