FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum

Directeuren Exclusief; AVG & Waar staat alle data?

Waar moet u op letten als onderneming en persoon op het gebied van cybercrime en gegevensbescherming? Ga ik gehackt worden, ben ik al gehackt of kan ik überhaupt zien of ik gehackt word. Tevens krijgt u uitgebreid een workshop op het gebied van de aankomende wet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ die vanaf mei 2018 van toepassing is voor elke ondernemer in de EU. Deze nieuwe wet kan een grote impact hebben op uw bedrijfsvoering. Welke gegevens heeft u in huis, hoe kunt u ze identificeren, beveiligen en indien nodig verwijderen? Waar moet u aandenken als er een beleidsplan op gesteld moet voor deze nieuwe wet en wanneer bent u voldoende bezig. Op al deze vragen, krijgt u antwoord. 

Dionar geeft u ‘tips & tricks’ op het gebied van AVG en cybercrime en helpt u veiliger ondernemen. 

Onze gastheer is Vincent Simmer, senior sales bij Dionar.
Frank Schouten is uw tafelvoorzitter tijdens deze meeting.

Tijdens de Flevum Directeuren Exclusief netwerk ontmoet u gelijkwaardige, inspirerende directeuren en dga’s met minimaal 5 medewerkers. De doelstelling van deze meeting is om uw netwerken met elkaar te verbinden, uw tafelgenoten te inspireren en om verhalen en kennis te delen. Wees erbij, verbreed uw netwerk en ontmoet potentiële langdurige relaties.

Datum / tijd

Van: 21/03/2018 - 15:45
Tot: 21/03/2018 - 18:30

Programma

15:45 uur Ontvangst
16:00 uur Aanvang verkorte netwerk ronde
17:00 uur Interactief thema ‘AVG; waar staat al jouw data?’
18:30 uur Einde Directeuren Exclusief 

Locatie

Hotel De Beurs
Kruisweg 1007
Hoofddorp

Speciaal geschikt voor

Voor directeuren en dga’s met minimaal 5 medewerkers.
Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: