FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum
Flevum
Flevum

Kennissessie; Timemanagement

Flevum organiseert in samenwerking met Muys Management Center en NH Capelle een interactieve kennissessie omtrent ‘Timemanagement’. Tijdens deze middag willen wij u inspireren, motiveren en onderlinge kennisdeling bevorderen.

Spreker: Marjanka Aalders, partner & coach bij MMCenter Training Coaching en Advies.
Gastvrouw: Quince Dirks, Hotelmanager NH Capelle.
Tafelvoorzitter : Michael Juten.
 

Prioriteren kun je leren!

U werkt enorm hard als directeur/ eigenaar / manager / medewerker. Desondanks lijkt het er vaak op, dat al dat harde werken nou niet echt leidt tot een bevredigend resultaat.

Geregeld horen wij terug:
“Wat heb ik nu eigenlijk gedaan vandaag?”
“Heb ik wel de juiste zaken gedaan?”
“ Wat mij enorm frustreert, is dat ik mij een aantal zaken voorgenomen heb om te doen en er niet aan toegekomen ben.”

Wanneer we de werkzaamheden op een dag dan nalopen, blijken er nogal eens zaken tussen te zitten, die best hadden kunnen wachten. Of die samen met andere te combineren waren. Of .....

Datum / tijd

Van: 15/03/2018 - 14:45
Tot: 15/03/2018 - 18:15

Locatie

NH hotel
Capelle aan den IJssel

Speciaal geschikt voor

Tijdens de Flevum kennissessie ontmoet u gelijkwaardige, inspirerende directeuren en leidinggevenden met personeel. De doelstelling van deze kennissessie is om kennis op te doen, te delen en om uw tafelgenoten te inspireren. Er is ruimte voor 20 deelnemers.

Wees erbij, verbreed uw netwerk en ontmoet potentiële langdurige relaties.

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button als u deze kennissessie wilt bijwonen.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: