FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

CEO Vision Dinner met Albert Markusse van Royal Cosun

Royal Cosun stond lange tijd te boek als een klassiek agribedrijf. Met dochterondernemingen als de Suiker Unie, Avioko, Sensuz, SVZ en Duynie is zij tegenwoordig uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen de Nederlandse agrisector. De reikwijdte van Royal Cosun gaat echter verder. Door strategische partnerships aan te gaan met industriële spelers als AkzoNobel kunnen de restproducten van onder andere de suikerproductie worden omgezet in hoogwaardige bioplastics. Ook ontwikkelt Cosun in house ‘groene chemicaliën’ waarmee zij zich volledig richten op de Biobased Economy.

Tijdens deze sessie zal Albert Markusse laten zien hoe hij sturing geeft aan dit veelzijdige bedrijf, waarbij hij vooral zal ingaan op ambitie van het bedrijf om de natuurlijke grondstoffen optimaal te benutten. Hierbij geeft hij aan hoe hij strategische partnerships met andere industriële (keten)partners aangaat en hoe hij het klassieke bedrijf zichzelf constant opnieuw laat uitvinden.

Datum / tijd

Van: 15/03/2018 - 17:30
Tot: 15/03/2018 - 20:30

Locatie

Kasteel Montfoort
Montfoort

Speciaal geschikt voor

CEO’s uit het bedrijfsleven en de publieke sector

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: