FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum
Flevum en Inquirendum

Thema; Weet u wat er eigenlijk allemaal in uw organisatie speelt?

Wat doe je als ondernemer/manager als je signalen hebt opgevangen dat een langdurig ‘zieke’ medewerker misschien wel niet echt ziek is. Of als u denkt dat de buitendienstmedewerker niet correct omgaat met zijn tijd en dus fraudeert.

Carina Eikenboom, eigenaar van Recherchebureau Inquirendum met een politie achtergrond en ruim 15 jaar recherche ervaring, neemt u mee in het werk van een particulier rechercheur en de regelgeving waarmee zij rekening dient te houden tijdens een onderzoek. Eén daarvan is de privacywetgeving, nu nog de de Wet Bescherming Persoonsgegevens, maar per 25 mei 2018 zal de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing zijn.

Onze gastvrouw is Elif Barioglu, advocaat bij Pellicaan Advocaten.
Frank Schouten is uw tafelvoorzitter tijdens deze lunch. 

Praktische informatie:
Graag uw auto parkeren in ‘De Wokkel’, het parkeerdek boven Alexandrium III. Pellicaan Advocaten zorgt voor een uitrijkaart.

Datum / tijd

Van: 16/02/2018 - 11:45
Tot: 16/02/2018 - 14:00

Programma

11:45 uur Ontvangst
12:00 uur Aanvang verkorte netwerk ronde
13:00 uur Interactief thema o.l.v. Carina Eikenboom
14:00 uur Einde themalunch 

Locatie

Pellicaan Advocaten
Rotterdam

Speciaal geschikt voor

Tijdens deze Thema netwerklunch ontmoet u maximaal 15 uiteenlopende functionarissen uit het bedrijfsleven, van accountmanager tot eigenaar.
Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button als u deze themalunch wilt bijwonen.
 

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: