FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum
Flevum

Directeuren Exclusief; Algemene Voorwaarden

Tijdens de Flevum Directeuren Exclusief netwerk ontmoet u gelijkwaardige, inspirerende directeuren en dga’s met minimaal 5 medewerkers. De doelstelling van deze meeting is om uw netwerken met elkaar te verbinden, uw tafelgenoten te inspireren en om verhalen en kennis te delen.

Algemene voorwaarden en aansprakelijkheid

Veel branches werken met (semi-) standaard leveringsvoorwaarden en die zijn vaak prima. Maar wat nu als uw klant eist dat zijn/haar leveringsvoorwaarden moeten gaan gelden? Of u komt erachter dat bij een schade door uw goede leveringsvoorwaarden uw klant de schade niet krijgt vergoed van uw aansprakelijkheidsverzekeraar?
Wat nu als u geen of niet afdoende algemene leveringsvoorwaarden gebruikt?

Tijdens deze netwerkmeeting willen wij gezamenlijk discussiëren over uw algemene voorwaarden, of u zomaar de algemene voorwaarden accepteert van uw leverancier. Uiteraard krijgt u tips en trucs waarop u kunt letten bij het van toepassing verklaren van algemene leveringsvoorwaarden. 

Uw gastheer voor deze meeting is Marco den Haan van Ivaio.
Frank Schouten is uw tafelvoorzitter tijdens deze meeting.

Datum / tijd

Van: 14/02/2018 - 11:45
Tot: 14/02/2018 - 14:00

Locatie

Ivaio
Rijswijk

Speciaal geschikt voor

Voor directeuren en dga’s met minimaal 5 medewerkers.
Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: