FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Sales & Marketing | Content marketing, durf jij je prospects

Sales & Marketing | Content marketing, durf jij je prospects al te inspireren met inzicht?

De lessen die ProSpex leerde uit acht jaar onderzoek op gebied van leadgeneratie. Wat doen succesvolle bedrijven anders? Oprichter ProSpex Maxim Spek neemt u mee door de resultaten van de Nationale B2BLeadgeneratie Benchmark 2017.

De honderden B2B bedrijven in het benchmarkonderzoek laten zien dat maar liefst 72 procent bezig is met Content marketing, en nog eens 20 procent daarbovenop is het van plan. Dit levert de volgende uitdagingen op:

  • Hoe val ik op binnen deze ´contentoorlog´?
  • Welke content zet ik in op welk moment?
  • Wat voor content zit mijn doelgroep eigenlijk op te wachten?
  • Hoe zorgt content marketing voor een substantiële bijdrage in de reis naar een voorspelbare salesfunnel?
  • Hoe gaat mijn verkoper daadwerkelijk aan de slag met de content vanuit marketing?

Tijdens deze bijeenkomst zal Maxim met veel voorbeelden uit de praktijk ingaan op de uitkomsten van dit onderzoek en de lessen die daaruit te trekken zijn. Deelnemers aan de bijeenkomst krijgen de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan deze benchmark. Desgewenst zal worden ingegaan op individuele cases.

OVER DE SPREKER
MAXIM SPEK, oprichter en commercieel directeur van content marketingbureau ProSpex, studeerde in 1997 af als bedrijfseconoom aan de Universiteit van Amsterdam. Maxim heeft veel ervaring in het succesvoller maken van organisaties. Maxim is inmiddels 10 jaar ondernemer en geeft leiding aan 75 marketing en sales specialisten. Maxim brengt tevens meer dan vijftien jaar ervaring mee uit de ICT-branche op het gebied van sales en algemeen management op directieniveau. Bij Atos was hij uiteindelijk als algemeen directeur verantwoordelijk voor de divisie Infrastructure Professional Services met 800 mensen en een omzet van ruim € 80 miljoen op jaarbasis. 

Datum / tijd

Van: 30/01/2018 - 16:00
Tot: 30/01/2018 - 18:30

Programma

15.00 uur | Netwerken*
15:30 uur | Start bijeenkomst
18.30 uur | Einde bijeenkomst

*facultatief

Locatie

InterContinental Amstel Amsterdam
Amsterdam

Speciaal geschikt voor

(Commercieel) directeuren en senior (sales)management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: