FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | Accelerate your business with data science

Dat de impact van data science op business modellen groot is zal niemand zijn ontgaan. Het verandert traditionele proposities en klantrelaties en het opent deuren voor explosieve groei. Frontrunners als Google, Uber en Takeaway.com hebben bewezen dat een revolutionaire visie in combinatie met de toepassing van moderne technologieën kan leiden tot grootse successen. Toch blijkt de toepassing van data science voor veel bedrijven een lastig vraagstuk. Wat zijn de mogelijkheden? Waar moeten we starten? En welke impact heeft het op de organisatie?

Tijdens dit event brengen we een unieke mix aan thought leaders op dit gebied bij elkaar, aangevuld met kersverse studenten van Tilburg University. We trappen af met een inspirerende keynote en vervolgens zal interactie centraal staan. In intieme interactieve sessies waarin verschillende kanten van de business worden belicht, zullen ervaringen worden gedeeld en is er volop mogelijkheid om te sparren. Wat kunnen wij van onze peers leren? Wat zijn de succesfactoren en welke obstakels zijn zij tegengekomen tijdens hun transformatie?

Sprekers:
 

  • Noud van Alem, Partner bij RevelX, voormalig Head of SMB growth Marketing bij Google en voormalig Director Marketing EMEA bij Uber
  • Mark Boelhouwer, Partner bij RevelX en voormalig CEO Ricoh
  • Daniel Bos, Director of Data & Analytics bij Takeaway.com en Voormalig Manager Business Intelligence bij Coolblue
  • David de Jong, Head of Innovation bij Achmea Non-Life

Datum / tijd

Van: 25/01/2018 - 18:00
Tot: 25/01/2018 - 21:00

Locatie

Ricoh Nederland
's-Hertogenbosch

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: