FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Director's Challenge | Digitale transformatie in de praktijk

Director's Challenge | Digitale transformatie in de praktijk

Dat de wereld steeds sneller verandert onder druk van nieuwe technologie is voor velen geen nieuws meer. De eerste waves van open internet, sociale netwerken en mobile hebben al voor enorm veel beweging gezorgd. Nieuwe ontwikkelingen als AI, Machine Learning en Quantum Computers zullen het tempo nog verder versnellen. De Digitale Revolutie is in volle gang, de uitdagingen voor de maatschappij en onze organisaties stapelen zich op. In vrijwel iedere industrie ontstaat nieuwe concurrentie.

Heeft uw industrie al iets gemerkt van de Tech Big 5 Amazon, Google, Apple, Facebook en Microsoft, ook wel Frigthful 5 genoemd? Komt er een nieuwe golf van werkeloosheid zoals in eerdere industriële revoluties of ontstaan er juist sneller nieuwe banen en nieuwe kansen? We kunnen de toekomst niet voorspellen. Maar ons wel goed voorbereiden.

Digitale Transformatie is momenteel een term met ‘buzz-word’ status, maar wel een term die de aandacht van iedere directie nodig heeft. Het staat voor ‘De investering en ontwikkeling in nieuwe technologie, mindset, operatie en business modellen om werk en concurrentiepositie te verbeteren en nieuwe waarde te leveren aan klanten & medewerkers in een dynamische digitale economie.

Dat gaat dus verder dan het vervangen van uw ERP of CRM systeem. In de digitale economie gelden immers compleet andere wetten. In deze sessie kijken we naar wat Digitale Transformatie voor organisaties anno 2017 werkelijk betekent. Van globale trends naar concrete en praktische voorbeelden. Die u kunnen inspireren om de digitale transformatie in uw organisatie verder te versnellen.

OVER DE SPREKER
ROGIER SCHMIT adviseert en ondersteunt organisaties bij hun Digitale Transformatie. Door zijn ervaring bij grote organisaties in Marketing, Sales, Klantenservice en Management heeft hij een holistische visie ontwikkeld op de dynamiek tussen merken, klanten en medewerkers. Van 2012 tot 2017 heeft Rogier de Digitale Transformatie bij T-Mobile Nederland geleid in de positie van Directeur Digital.

Datum / tijd

Van: 25/01/2018 - 18:00
Tot: 25/01/2018 - 21:00

Programma

17:30 uur | Inloop
18:00 uur | Start bijeenkomst
21.00 uur | Einde bijeenkomst

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Flevum Director's Challenge | Directeuren van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: