FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

CEO Vision Dinner | De duurzaamheidsvisie van Nespresso

Op deze bijeenkomst zal u welkom worden geheten door Sascha de Boer. Zij heeft in opdracht van Nespresso een reis gemaakt naar Java om de herkomst van koffie in beeld te brengen. Tijdens haar rondleiding op de expositie “de Boer en de boer” vertelt zij u meer over de toewijding en het respect voor de natuur waarmee de boeren de koffieproductie mogelijk maken.

Aansluitend zal Mark u meer vertellen over het verhaal van Nespresso dat in 1986 begon met een eenvoudig maar revolutionair idee: om iedereen in staat te stellen de perfecte kop koffie te maken. Nespresso heeft de afgelopen decennia een belangrijke positie ingenomen op de Nederlandse koffiemarkt en richt zich hierbij zowel op de consumenten als de zakelijke markt. Focus op excellente koffiekwaliteit, persoonlijke service en klantbeleving behoren tot de kernstrategie. Nespresso had daarbij al vroeg het besef dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan en derhalve maakt maatschappelijk duurzaam ondernemen sinds lange tijd onderdeel uit van de bedrijfsstrategie. Zo werd reeds in 2003 het AAA Sustainable Quality Programma opgericht in samenwerking met Rainforest Alliance. Gedreven door het bieden van de hoogste kwaliteit koffie, nu en in de toekomst, heeft Nespresso ambitieuze doelstellingen op het gebied duurzaamheid door de gehele waardeketen. 

 

Datum / tijd

Van: 24/01/2018 - 18:30
Tot: 24/01/2018 - 21:00

Locatie

Vondel CS
Amsterdam

Speciaal geschikt voor

CEO’s uit het bedrijfsleven en de publieke sector

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: