FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Sales & Marketing | De "V" in verkopen

Sales & Marketing | De "V" in verkopen

*** UPDATE | DOOR DE WEERWAARSCHUWING CODE ROOD IS DEZE BIJEENKOMST VERPLAATST NAAR 18 APRIL 2018 ***

Ook in Sales & Marketing speelt technologie een steeds belangrijkere rol. Met meer dan 5000 MarTech tools en meer dan 700 SalesTech tools is de manier waarop we met klanten communiceren fundamenteel veranderd. Of toch niet? Welke rol spelen al deze tools nu werkelijk? Leveren ze eigenlijk wel op wat ze beloven?

In deze Flevum Sales & Marketing meeting wordt u meegenomen in de wereld van de ‘tools’ en hoe deze tools in de praktijk al dan niet gebruikt worden. Ondanks alle technologie is Sales toch uiteindelijk nog steeds een proces dat zich afspeelt tussen ‘echte’ mensen? Of is dat niet meer zo? Aan de hand van de ‘V’ in verkopen zullen we hier met elkaar over discussiëren. De ‘V’ van verleiden, vragen, voorstellen, verdienen… maar ook van verrassen en natuurlijk Verkopen!

OVER DE SPREKER
EDWIN SCHEPERMAN helpt ondernemingen met het verbeteren van hun sales resultaten. Hij richt zich met name op het ontwikkelen van een heldere sales strategie, effectieve salesprocessen en sterk sales management. Naast Personal coaching, Sales workshops, Trainingen en lezingen doet hij ook internationaal onderzoek naar de kwaliteit van Sales organisaties. Alles vanuit de overtuiging dat Sales een vak is, en dus geleerd kan worden.

Datum / tijd

Van: 18/01/2018 - 16:00
Tot: 18/01/2018 - 18:30

Programma

15.00 uur | Netwerken*
15:30 uur | Start bijeenkomst
18.30 uur | Einde bijeenkomst

*facultatief

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

(Commercieel) directeuren en senior (sales)management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: