FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum
Flevum

Nieuwe leden meeting

Laat jezelf en jouw medewerk(st)ers echt het verschil maken in klantbeleving!

Netwerken is een kunst apart. Natuurlijk doen we het allemaal maar hoe iedereen netwerkt verschilt nogal. Wat is het doel van netwerken en wat wil je ermee bereiken. Flevum laat je kennis maken met Jeff Dadama. Jeff is partner bij Letsgoactive training groep. Hij spreekt over GIVABILITY. Daar staat Flevum ook voor.

Givability® is de kunst van het geven en zorgt dat klanten, gasten of patiënten zich ongelooflijk welkom voelen bij jullie organisatie. Het zorgt voor excellent Gastheerschap en ultieme Gastvrijheid. In een interactieve middagssessie gaan we uit van de actie die jij zelf kunt nemen, iedere keer weer. Jouw medewerkers en leidinggevenden nemen daarmee de regie over hun eigen werkplezier. En dat werkt!

Plezier hebben in je werk kan altijd, wat voor werk je ook doet. Gelukkige medewerkers zijn betrokken en dragen substantieel meer bij aan de organisatie en het resultaat. Givability® is je interne knop onvoorwaardelijk op geven zetten. Het is dé manier om op een fijne wijze om te gaan met klanten, gasten, patiënten en collega’s en als leidinggevenden een ‘Gevend Leider’ te worden voor je team.

In deze middagsessie maak je kennis met de 7 Principes die je direct kunt toepassen in jouw werkpraktijk. Geef jezelf en je medewerkers deze nieuwe inzichten en ga aan de slag met onderscheidend goede gastvrijheid voor jouw klanten!

Onze gastheer is Marco Taag, accountant bij Ruitenburg.
De gastspreker is Jeff Dadema, partner en trainer bij Letsgoactive training groep
Michael & Frank zijn aanwezig tijdens deze meeting.

Datum / tijd

Van: 18/01/2018 - 14:45
Tot: 18/01/2018 - 18:15

Programma

14.45 uur Ontvangst
15.00 uur Aanvang verkorte netwerk ronde
15.30 uur Interactieve kennissessie o.l.v. Jeff Dadema
17.00 uur Napraten met een borrel
18:15 uur Einde 

Locatie

Ruitenburg Adviseurs en Accountants
Den Haag

Speciaal geschikt voor

Deze meeting is voor onze nieuwe leden en aankomend nieuwe leden. Leden sinds oktober 2017 tot nu zijn van harte welkom.

Leden die al langer lid zijn mogen ook gebruik maken van deze meeting, let wel nieuwe leden hebben voorrang. Wanneer er voldoende animo is zullen wij deze meeting opnieuw inplannen en breed beschikbaar maken.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: