FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Sales & Marketing | De meerwaarde van Social Selling

Sales & Marketing | De meerwaarde van Social Selling!

De B2B markt is veranderd. Moderne Sales worden geacht social sellers te zijn. Cold calling is straks ook bij wet verboden (wet bescherming persoonsgegevens 2018). Succesvolle Sales gebruiken nu social platforms om te connecten met bestaande en nieuwe klanten en zo business te genereren. Waarom? Omdat de klantreis significant veranderd is en prospects meer tijd online doorbrengen en eigen research doen, vaak onafhankelijk van Sales. Gemiddeld 60-70% van de totale klantreis in B2B gebeurd tegenwoordig online en op social platforms. Dat de hedendaagse koper beïnvloedt wordt door LinkedIn en Twitter is een realiteit.

De moderne klant verwacht dan ook een Social Seller te ontmoeten: iemand die meer meerwaarde toevoegt en niet enkel en alleen uit is op het pushen van producten. Iemand die de klant centraal stelt en de impact begrijpt van het nieuwe klant koopgedrag. Dit heeft als resultaat dat elke Sales die de hedendaagse klant optimaal wil bedienen een aantal nieuwe vaardigheden moet leren teneinde meer meerwaarde te leveren. Dit geldt zowel voor huidige als toekomstige klanten. Deze vaardigheden houden in: het creëren van een sterke persoonlijke online brand, het luisteren naar online klanten oftewel social listening en het opbouwen van social influence, allen gebaseerd op het beïnvloeden van klant koopgedrag. Dit leidt tot het creëren van een social presence welke de klant centraal zet en welke leidt naar inbound verzoeken om meer informatie, afspraken, leads en omzet

OVER DE SPREKER

CAROLA VAN DER LINDEN is een marketeer met + 15 jaar ervaring in diverse internationale marketing rollen. Ze is gespecialiseerd in Social Selling en Social Advocacy. Deze specialiteit is gebaseerd op de successvolle implementatie van een Social Selling programma voor Sales bij Cisco, wereldwijd leider in IT en Networking. LinkedIn beschouwd Carola als ‘Most engaged LinkedIn Marketeer’. Carola is nu werkzaam bij de Social Selling Company. Social Selling Global Influencer Onalytica: http://www.onalytica.com/blog/posts/social-selling-2016-top-100-influencers-and-brands/

Datum / tijd

Van: 21/11/2017 - 16:00
Tot: 21/11/2017 - 18:30

Programma

Sales & Marketing

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directeuren en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: