FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum en alles anderz organiseren een kennissessie over Persoonlijk Leiderschap

Kennissessie; Persoonlijk Leiderschap

Flevum organiseert in samenwerking met alles anderZ een interessante kennissessie over 'persoonlijk leiderschap. Op dinsdag 21 november komen wij samen bij Manege De Eendenkooi in Den Haag om te leren, elkaar te inspireren, motiveren en uiteraard om te netwerken.

Wat mag je verwachten:

Mensen die een team mensen aan moeten sturen, weten dat dit niet vanzelf gaat. Of dit nu gaat om een voetbalteam, een afdeling of een gehele organisatie. Het vraagt om skills. En regelmatig gaat het dan om skills die ergens diep in onszelf verborgen liggen. Met name persoonlijke eigenschappen en talenten spelen hierbij een belangrijke rol. Weet jij of je de juiste talenten hebt of wil je je leidinggevende talenten (en/of valkuilen) weer eens scherp in eigen vizier krijgen?

Kom dan naar deze kennissessie Persoonlijk Leiderschap in Den Haag

Tijdens deze sessie is er aandacht voor
- Waarom en hoe je je intuïtie voor jou het werk kan laten doen,
- Wat er nodig is om een natuurlijke leider te zijn,
- Hoe je anderen kunt inspireren zodat zij het vooral zelf gaan doen

Uw gastvrouw en motivator is Gemma van Steekelenburg, de eigenaresse van Alles Anderz.
De tafelvoorzitter van vandaag is Frank Schouten.

We werken tijdens deze sessie buiten in de natuur, het is dus zaak dat je je hier op kleed. Draag kleren die tegen een stootje kunnen, een beetje vies mogen worden en je warm houden in het geval het wat kouder is & zorg voor stevig schoeisel.

Ben jij een (toekomstige) leider die wil onderzoeken hoe het staat met jouw leiderschap skills? Schijf je dan gelijk in via de onderstaande button.

Datum / tijd

Van: 21/11/2017 - 14:45
Tot: 21/11/2017 - 18:15

Locatie

Manege de Eendenkooi
Den Haag

Speciaal geschikt voor

Tijdens de Flevum kennissessie ontmoet u gelijkwaardige, inspirerende directeuren en leidinggevenden met personeel. De doelstelling van deze kennissessie is om kennis op te doen, te delen en om uw tafelgenoten te inspireren. Er is ruimte voor 20 deelnemers.

Wees erbij, verbreed uw netwerk en ontmoet potentiële langdurige relaties.

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button als u deze kennissessie wilt bijwonen.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: