FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | De Smart Hub van de toekomst?

De visie van Toon op de toekomst

Bosch Nederland nodigt u van harte uit voor het tweede vision dinner uit onze programmalijn Smart Home. In deze programmalijn komen we cross-industry bijeen om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden die de trend richting Smart Homes u biedt. Daarbij wordt u geïnspireerd over de wijze waarop uw eigen organisatie kan inspelen op de mogelijkheden van smart technologie en de samenwerkingen die u in dat kader met andere organisaties kunt aangaan. Tijdens dit vision dinner wordt ingegaan op de praktische toepassingen die nu al succesvol zijn.
Deelname aan het eerste vision dinner is niet noodzakelijk.

De afgelopen jaren heeft zich een ware revolutie voltrokken bij consumenten. Smart Tv’s, smartwatches en smartphones zijn de norm geworden. We staan nu aan de vooravond van de volgende golf van nieuwe smart toepassingen, namelijk in het huis. Deze nieuwe Smart Home producten hebben de potentie om het leven van consumenten gemakkelijker en veiliger te maken en bieden daarmee een schat aan mogelijkheden voor het bedrijfsleven. De consument kan deze nieuwe ontwikkeling echter nog niet volledig overzien en is nog onvoldoende op de hoogte van het nut van al deze innovatieve toepassingen.

Spreker
Hans Valk is CEO bij Quby, verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van Toon.
Toon is de afgelopen 5 jaar in Nederland uitgegroeid tot de meest gebruikte hub voor smart toepassingen in en om het huis. In de meer dan 350.000 Nederlandse huishoudens waar de slimme thermostaat Toon aan de muur hangt, hebben klanten via display en app realtime inzicht in hun energieverbruik en -kosten en kunnen ze een scala aan technologische toepassingen bedienen. Zo stuurt Toon Philips Hue verlichting aan en werkt nu al samen met slimme stekkers, zonnepanelen en slimme rookmelders. En de lijst van mogelijke koppelingen wordt steeds langer. Daarmee heeft Toon alle eigenschappen om in de toekomst een prominente rol te vervullen in het ecysosteem van smart homes: als het brein van je huis, waaraan je slimme technologie koppelt.

Tijdens zijn presentatie laat Hans u zien hoe hij de toekomst van Toon als platform voorziet en geeft hij enkele concrete voorbeelden van de wijze waarop Toon kan worden ingezet in de trend richting smart homes.

Uw gespreksleider is Rob Wierenga, Hoofd Consumentenelektronica en Installatie-Retail bij UNETO-VNI.

Datum / tijd

Van: 15/11/2017 - 18:00
Tot: 15/11/2017 - 20:30

Locatie

Inspiratiehuis 20|20
Hoofddorp

Speciaal geschikt voor

Bestuurders uit de cross industry

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: