FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Innovatie | Hoe word je innovatief en onderscheidend

Hoe wordt je innovatief en onderscheidend?

Op 7 november 2017 zijn we te gast bij Eshuis B.V. in Dalfsen, waar wij u kennis laten maken met de wereld van verpakkingen.
Tijdens een inspirerende rondleiding en presentatie laat Eshuis BV ons zien dat verpakkingen niet langer alleen informatiedragers zijn, maar meer en meer een communicatie- en marketingtool worden.

Want behalve leverancier van A-brands zoals Heineken, Go-Tan, Albert Heijn, Delhaize en Coca-Cola, is Eshuis BV ook het brein (en uiteraard producent) achter de succesvolle ‘Share a Coke’ voornaamcampagne van Coca-Cola.

Wil je meer weten over de innovatieve en onderscheidende aanpak van Eshuis BV en waar een kleine organisatie groot in kan zijn?
Kom dan naar deze inspirerende en interessante bijeenkomst.

Laat u verrassen, wees erbij, verbreed uw kennis en uw netwerk!

Graag tot ziens op 7 november 2017
 

Datum / tijd

Van: 07/11/2017 - 15:30
Tot: 07/11/2017 - 18:00

Locatie

Eshuis bv. Dalfsen
Dalfsen
Phone: 0529-438100

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: