FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Innovatie | Administratieve robotisering: feit of fictie?

Innovatie | Administratieve robotisering: feit of fictie?

Robotisering komt de laatste tijd veel voorbij in het nieuws. Maar wat is het nou echt en wat betekent het voor u en uw bedrijf? Gaat de wereld echt zo enorm veranderen?

Tijdens deze bijeenkomst gaat de spreker Remo Antonis in op de verschillende vormen van robotisering en hoe deze nu al worden ingezet bij organisaties. Van eenvoudige robotisering tot vergaande kunstmatige intelligentie, dit gebeurt al veel langer dan u waarschijnlijk denkt.

Hoe ontwikkelt dit zich verder en hoe kun je zelf robotisering in de praktijk toepassen? Leer van toepassingen bij bedrijven als Rabobank en Coolblue.

Tijdens de bijeenkomst willen we met elkaar in gesprek gaan over het onderwerp en zullen vragen aan de orde komen als: welke mogelijkheden ziet u voor robotisering? en wat zijn de randvoorwaarden voor succes?

OVER DE SPREKER
REMO ANTONIS is al meer dan 25 jaar actief in de document verwerkende wereld. Begonnen als verkoper van centrale printoplossingen bij Xerox in de jaren 90. Vervolgens heeft hij meer dan 10 jaar door heel Europa grote organisaties geadviseerd over Customer Communications oplossingen. De laatste jaren is hij vooral actief bij klanten in Nederland met een focus op Enterprise Information Management. Sinds 1 jaar in dienst bij Ricoh Nederland met Capture en RPA als belangrijkste aandachtsgebieden.
 

Datum / tijd

Van: 07/11/2017 - 16:00
Tot: 07/11/2017 - 18:30

Programma

Innovatie

Locatie

Ricoh
's-Hertogenbosch

Speciaal geschikt voor

Directeuren en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: